Atgriezties pie raksta

"Fazer Latvija" sveic Ogres un Madlienas pansionātu iemītniekus Ziemassvētkos Foto

Šogad vairāk nekā 300 seniori no pansionāta "Ogre", vispārējā tipa pansionāta "Madliena". kā arī sociālā aprūpes centra "Ziedugravas" Skrīveros saņems īpašus sveicienus no uzņēmuma "Fazer Latvija".

Uzņēmums jau vairāku gadu garumā Ziemassvētku laikā sūta sveicienus apkaimes senioriem un šogad labdarības iniciatīvai ir pievienojušies arī mazie Rīgas 123. pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi.


"Ziemassvētku laikā nu jau kā tradīcija "Fazer Latvija" darbiniekiem ir sveikt mūsu Ogres novada un apkārtnes pansionātos dzīvojošos seniorus ar īpašām Ziemassvētku kartiņām, ieliekot tajās sirds siltumu un laba vēlējumus. Mums ir īpaši liels prieks, ka šogad mūsu iniciatīva ir kļuvusi vēl plašāka un Ziemassvētku sveicienu darināšanā mums ir pievienojušies arī  Rīgas 123. pirmsskolas izglītības iestādes bērni," stāsta "Fazer Latvija" mārketinga vadītāja Zane Bērziņa.


"Katrā no bērnudārza sešām grupām bija ierīkotas radošās rūķu darbnīcas, kurās darbojās bērni no 2 līdz 7 gadu vecumam. Bērni ar prieku veidoja apsveikuma kartītes, eglīšu rotājumus un piekariņus. Kopā akcijā piedalījās 111 bērni, 14 skolotāji un 6 skolotāju palīgi. Savos darbos mēs ieguldījām mīlestību un dvēseles siltumu," stāsta Rīgas 123. pirmsskolas izglītības vadītājas vietniece izglītības jomā Ilona Vasiļjeva.


Ogres novada un apkārtnē esošo pansionātu seniori tika iepriecināti "Fazer Latvija" darbinieku rakstītām kartītēm, bērnu veidotiem Ziemassvētku rotājumiem, kā arī vairāk nekā 60 kg šokolādes tāfelīšu. Ziemassvētku sveicienus seniori no pansionāta "Ogre", sociālā aprūpes centra "Ziedugravas" Skrīveros saņems pirms Ziemassvētkiem, savukārt vispārējā tipa pansionātā "Madliena" sveicieni tiks nogādāti pēc valstī noteiktā ārkārtējā stāvokļa beigām.

Materiāls drukāts no portāla Ogrenet: http://arhivs.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/48755

2020. gada 21. decembrī, 14:09, Aktualitātes
Ogrenet

Jaunākie komentāri

:) • 2020. gada 21. decembrī, 19:30
Bagātais Fazer tik vien var uzsaukt pansionātu cilvēciņiem?

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet